Najnowsze przepisy
Te przepyszne ciasto z kremem i truskawkami to połączenie... ⇖ 59
Szybki i łatwy przepis na Biszkopt Szpinakowy który jest... ⇖ 35
Kiełbaski drobiowe cienkie, parzone.
Kiełbaski zrobione są z mięsa kurczaka i indyczego z dodatkiem boczku, parzone.Surowiec:mięso z ćwiartek kurczaka 1,6 kgmięso z udźca indyka 1,1 kgboczek wieprzowy bez skóry 0,9 kgPrzyprawy i materiały pomocnicze:peklosól 18 g/kg mięsa z drobiusól morska 18 g/kg do boczkuczosnek granulowany 7 g/kgpieprz biały tłuczony w moździerzu 2 g/kgpieprz...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 45
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 71
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 55
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 46