Najnowsze przepisy
Chrupka z białej czekolady do tortu to chrupiąca warstwa,... ⇖ 7
Przepis na delikatne, wilgotne i puszyste ciasto jogurtowe... ⇖ 15
Wietnamska kawa z phin to coś więcej niż napój – to... ⇖ 12
Ciepłe dni w końcu nadeszły, a co z tym idzie można na... ⇖ 12
Semiwegetarianizm to coraz popularniejsza forma diety,... ⇖ 17
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 16
Kiełbaski prababki z 1896 r.

Przepis pochodzi z 1896 r. Są to cienkie kiełbaski zrobione bez używania peklosoli, z mięsa tylko solonego solą. Zrobiłam ją z farszu kiełbasy wiejskiej pradziadka, według przepisu z 1896 roku. Prababce też się coś należy :DPrzepis na 1 kg kiełbasek.Mięso wieprzowe od szynki lub łopatki chude 0,5 kgpodgardle oskórowane chudsze 25 dagMięso z wieprzowych golonek 25...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 133
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 160
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 102
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 113
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 748
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 640
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 624
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 492
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 385
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 363
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 292
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 263
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 263