Kiszka ziemniaczana, bulbianaja.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/09/kiszka-ziemniaczana-bulbianaja.html
Kiszka ziemniaczana, bulbianaja, jest tradycyjną potrawą kuchni białoruskiej. Popularna jest na wschodzie Polski, potrawa pochodząca z kresów wschodnich.Składniki:ziemniaki typ kulinarny BC 1 kgjelito wołowe 50 - 55 mm średnicy 1 metrboczek wędzony lub surowy 20 dagjajko kurze 1 szt.cebula 1 szt.majeranek 1 łyżkasól 1 mała łyżeczkapieprz czarny pół łyżeczkipieprz ziołowy...
Najnowsze przepisy
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 4
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 316
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 217
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 229
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































