Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 21
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 32
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 56
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 42
Kiszka ziemniaczana, bulbianaja.
Kiszka ziemniaczana, bulbianaja, jest tradycyjną potrawą kuchni białoruskiej. Popularna jest na wschodzie Polski, potrawa pochodząca z kresów wschodnich.Składniki:ziemniaki typ kulinarny BC 1 kgjelito wołowe 50 - 55 mm średnicy 1 metrboczek wędzony lub surowy 20 dagjajko kurze 1 szt.cebula 1 szt.majeranek 1 łyżkasól 1 mała łyżeczkapieprz czarny pół łyżeczkipieprz ziołowy...
Przepisy z bloga
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 36
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 40
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 29
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 50
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 156
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 40