Najnowsze przepisy
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 24
Sorbet Mango & Morela (Ninja Creami NC300EU) Sorbet... ⇖ 21
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 18
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 21
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 29
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 27
Kiszone ogórki wczesne.

Ogórki kiszone 2 dni. Takie lekko pod kiszone są najsmaczniejsze.Składniki:ogórki gruntowe 2 kgchrzan 12 plasterkówkoperczosnek 1/2 główkisól 2 łyżkiwoda 2 litryWykonanie:Ogórki myjemy i moczymy około 2 godziny, ogórki muszą dobrze napić się wody. Wyparzamy słój 3 litrowy lub garnek kamienny. Na dno słoja układamy kawałki łodyg kopru i baldach, kilka pokrojonych ząbków...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 191
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 221
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 143
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 153
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1799
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 908
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 849
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 575
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 497
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 471