Konfitura z żurawiny.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2021/02/konfitura-z-zurawiny.html
Pyszna, zdrowa, bogata w witaminy, konfitura z błotnej żurawiny. Dla uzyskania ładnego koloru dodano sok z jednej cytryny.Składniki:mrożona żurawina błotna 1 kgcukier trzcinowy 50 dagsok z cytrynyżelfix Dr.Oetker 40 gWykonanie:Przygotowujemy słoiczki, myjemy, wyparzamy. Do garnczka emaliowanego wsypujemy żurawinę oraz cukier. Gotujemy na małym ogniu kilkakrotnie mieszając do...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 7
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 317
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 217
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 231
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































