Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 1
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 12
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 10
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 14
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 28
Konfitura z żurawiny.
Pyszna, zdrowa, bogata w witaminy, konfitura z błotnej żurawiny. Dla uzyskania ładnego koloru dodano sok z jednej cytryny.Składniki:mrożona żurawina błotna 1 kgcukier trzcinowy 50 dagsok z cytrynyżelfix Dr.Oetker 40 gWykonanie:Przygotowujemy słoiczki, myjemy, wyparzamy. Do garnczka emaliowanego wsypujemy żurawinę oraz cukier. Gotujemy na małym ogniu kilkakrotnie mieszając do...
Przepisy z bloga
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 46
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 150
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 35
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 69