Najnowsze przepisy
Znany i bardzo lubiany sernik bez sera, zawsze się udaje i... ⇖ 15
Maj to dopiero początek sezonu na przetwory, ale już... ⇖ 12
Konserwowa Brukselka.
Kapusta Brukselka zakonserwowana w słoiku według przepisu z 1914 roku. Doskonała jest do zup, sosów i smażonych warzyw na patelni.Składniki:kapusta brukselkasólWykonanie:Brukselkę obieramy, opłukujemy i wrzucamy do gotującej wody, gotujemy 10-15 minut. Następnie na sicie przelewamy zimną wodą.Jak ocieknie układamy do słoiczków,zalewamy zimną przegotowaną wodą. Pasteryzujemy 15...
Przepisy z bloga
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z... ⇖ 31
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 41
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 66
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 61
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 80
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Och, jak my uwielbiamy kanapki z tą pastą! Robię ją... ⇖ 3424
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego... ⇖ 1984
Naleśniki to jedno z naszych ulubionych dań, uwielbiamy... ⇖ 1790
Przepis na sernik na zimno z truskawkami. Pyszny i lekki... ⇖ 1697