Najnowsze przepisy
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 12
Córka z Grecji to trzeci tom z serii Utracone córki W... ⇖ 6
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 11
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 14
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 8
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 12
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 17
Likier z jeżyn.
Jest to bardzo dobry sposób na wykorzystanie mocno nasiąkniętych alkoholem owoców jeżyn, do zrobienia likieru jeżynowego. Nic tak nie wyciągnie alkoholu z owoców jak cukier. Likier rozgrzewający :)Składniki:owoce jeżyn z nalewki 3 kg.cukier trzcinowy 50 dagWykonanie:Owoce jeżyn wykorzystane do zrobienia nalewki, zasypujemy w słoju cukrem trzcinowym. Potrząsamy codziennie słojem do...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 17
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 60
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 54
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 73
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 57