Najnowsze przepisy
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 19
Sorbet Mango & Morela (Ninja Creami NC300EU) Sorbet... ⇖ 19
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 17
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 19
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 27
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 27
Makowiec japoński z jabłkiem.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak jabłka, włoskie orzechy, miód, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i udekorowany płatkami migdałowymi.Składniki:mak zmielony 40 dagmleko 500 mlmiękkie masło 20 dagcukier puder 3/4 szklanki (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 191
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 221
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 143
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 153
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1775
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 901
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 847
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 575
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 496
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 470