Makowiec Japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany kolorową posypką.Składniki:mak zmielony 35 dagmiękkie masło 24 dagcukier trzcinowy szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagsuszona...
Najnowsze przepisy
Marchewkowe ślimaczki z orzechami – szybki przepis bez... ⇖ 4
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 6
Domowe zapiekanki z farszem z pieczarek, cebuli, szynki... ⇖ 8
Mięso z rosołu to często pomijany skarb, który kończy... ⇖ 10
Cinnamon Rolls w Wersji Fit(*SERIA FIT*)Oczywiście,... ⇖ 16
Kremowa Fit Gorąca Czekolada(*SERIA FIT*)Kiedy temperatura... ⇖ 13
Fit Chicken Burger(*SERIA FIT*)Trudno o danie, które tak... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 272
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 297
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 198
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 200
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 721
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 193
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 186
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 138
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 136
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 125