Makowiec Japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany kolorową posypką.Składniki:mak zmielony 35 dagmiękkie masło 24 dagcukier trzcinowy szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagsuszona...
Najnowsze przepisy
Zupa krem z porów – delikatna, kremowa i rozgrzewająca.... ⇖ 3
Maślanka. Niby zwyczajna, blada, skromna. W lodówce kryje... ⇖ 15
Kiedy za oknem szaruga, a temperatura spada, instynktownie... ⇖ 10
Pulpeciki z drobiu to jedno z tych dań, które zawsze się... ⇖ 13
Chili con Carne w 30 Minut – Ekspresowy Obiad z Jednego... ⇖ 21
Twarożek z Wędzonym Łososiem i Koperkiem – Idealny na... ⇖ 19
Strogonow drobiowy to jedno z tych dań, które robi się... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 268
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 294
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 194
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 197
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 661
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 108
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 106
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 105
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 95