Makowiec Japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany kolorową posypką.Składniki:mak zmielony 35 dagmiękkie masło 24 dagcukier trzcinowy szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagsuszona...
Najnowsze przepisy
Te przepyszne batony owsiane z mlekiem w proszku... ⇖ 18
Restauracja Mama Thai jest małym lokalem typu street food... ⇖ 19
Ciasto z dodatkiem słodyczy bez cukru? O tak! Zwłaszcza z... ⇖ 18
Ah, the old fashioned custard pie! Just the thought of it... ⇖ 16
Oh my goodness, have you ever had Italian cream stuffed... ⇖ 13
Oh my goodness, let me tell you about Kentucky butter cake!... ⇖ 13
Jesienny spacer po lesie to nie tylko okazja do złapania... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 268
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 292
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 194
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 197
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 591
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 97
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 96
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 72