Makowiec Japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany kolorową posypką.Składniki:mak zmielony 35 dagmiękkie masło 24 dagcukier trzcinowy szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagsuszona...
Najnowsze przepisy
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 14
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 7
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 11
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 11
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 14
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 276
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 300
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 201
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 206
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 761
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 299
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 247
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 182
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 178