Makowiec Japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany kolorową posypką.Składniki:mak zmielony 35 dagmiękkie masło 24 dagcukier trzcinowy szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagsuszona...
Najnowsze przepisy
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 7
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 9
Przepis na pomidorowy ryż zapiekany z tofu. To propozycja... ⇖ 10
13.10.2025 Magda Krupnik to jedna z tych zup, które od... ⇖ 13
Masz w domu kawałek czerstwego chleba, z którego jedzenia... ⇖ 12
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 18
Prosty przepis na muffinki cynamonowe bez miksera Jeśli... ⇖ 24
Oh my goodness, let me tell you about the joy of making *4... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 276
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 299
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 200
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 204
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 753
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 285
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 239
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 178
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 169