Makowiec Japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany kolorową posypką.Składniki:mak zmielony 35 dagmiękkie masło 24 dagcukier trzcinowy szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagsuszona...
Najnowsze przepisy
Thanksgiving has always been my favorite holiday, filled... ⇖ 4
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 5
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 9
Prosta i pyszna, jak zrobiłam ją pierwszy raz nie mogłam... ⇖ 9
Thanksgiving is one of my favorite times of the year.... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 278
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 307
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 212
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 216
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 832
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 357
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 344
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 331
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 269