Najnowsze przepisy
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 14
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 29
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 18
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 33
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 27
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 26
Najprostszy chleb żytni
W warunkach domowych zakwas / kwas/ czyli tzw. starter, przechowujemy w lodowce. Aby uzyc go do pieczenia chleba, bierzemy 2-3 lyzki i robimy z niego zaczyn na 12-16 godzin w zaleznosci od przepisu i ilosci skladnikow. Zakwas lodowkowy musimy dokarmiac po to aby uzupelnic jego ilosc lub jesli nie pieczemy czesto to odmlodzic i pozwolic mu „nabrac sil” do dalszego przechowywania aby uzyc w odpo...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 90
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 90
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 75