Papryki nadziewane mięsem i jajkiem.

Papryki faszerowane mielonym mięsem i ugotowanym jajkiem na twardo. Możemy podać na gorąco oraz jako zimną przystawkę.Surowiec:1 papryka czerwona1 papryka pomarańczowa1 papryka żółta1 papryka zielona4 jajka ugotowane na twardomięso wieprzowe mielone 70 dkg.Przyprawy:sólpieprz ziołowypieprz kolorowycurrypapryka słodkamajeranekczosnek niedźwiedzimielony...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 183
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 304
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 208
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 211
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204