Najnowsze przepisy
Szukasz inspiracji na letnią przekąskę, która zachwyci... ⇖ 10
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 2
Biszkopt francuski maślanyLekki, wilgotny biszkopt prosty... ⇖ 22
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 32
Pasztet z drobiu i wieprzowiny.
Pasztet wykonany z ćwiartek kurczaka, wątróbek, serc z indyka, łopatki wieprzowej, podgardla i warzyw. Pasztet za pasteryzowany w słoiczkach.Surowiec:ćwiartki z kurczaka 6 szt.serca indycze 0,5 kgwątróbki z indyka 0,5 kgpodgardle wieprzowe 50 dagłopatka wieprzowa 50 dagcebula 1 szt.marchew 1 szt.pietruszka 1 szt.wywar z gotowania około 500 mlPrzyprawy:pieprz ziołowy 2...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 2
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 26
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 47
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 153
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36