Najnowsze przepisy
Prawidłowa nazwa tego ciasta to Kaszak ale źle i... ⇖ 14
Pizzerinki z ciasta francuskiego Bardzo prosta przekąska... ⇖ 18
Fit Szaszłyki Warzywne z Halloumi: Zdrowy Przepis na... ⇖ 12
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 14
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 25
Pasztetowa, smarowna.
Przepis na pyszną pasztetową zrobioną z drobiowej wątróbki, mięsa wieprzowego i indyczego. Smakuje wyśmienicie doprawiona pieprzem, majerankiem i gałką muszkatołową. Pasztetowa została nadziana w baranią kątnicę, oraz w jelito wieprzowe proste.Składniki:czerstwe bułki pszenne 6 szt.wątróbka drobiowa 50 dagboczek wieprzowy 20 daggolonka wieprzowa - 50 dagudziec z indyka 30...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 44
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 68
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 55
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 43