Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 8
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 46
Pierogi z farszem kaszanym.
Do zrobienia pierogów użyłam farszu z parzonej kaszy gryczanej z mięsem.Składniki:mąka Typ-500 poznańska 0,5 kgsól 1 płaska łyżeczkamasło 50 g1 żółtko kurzego jajkajajka kurze 2 szt.gorąca woda 100 mlfarsz z parzonej kaszy gryczanej z mięsemWykonanie:Do większej miski przesiewamy mąkę, dodajemy masło i zagniatamy składniki. Wbijamy jajka i dodajemy żółtko, wyrabiamy....
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 32
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 27
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 49
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 154
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 38