Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 25
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 14
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 30
Pierogi z mięsem.
Okraszone cebulką i skwarkami pierogi z nadzieniem mięsnym. Do nadzienia użyto mielonego mięsa wieprzowego.Składniki:Ciasto:3 szklanki mąki2 jajkaok. 1/2 szklanki ciepłej wodyolej 2 łyżki lub masło 50 głyżeczka soliPrzesiewamy 3 szklanki mąki, dodajemy jajka, olej lub masło i około 1/2 szklanki wody ciepłej. Solimy i dobrze wyrabiamy, aż ciasto będzie plastyczne.Okrasa:cebula 1...
Przepisy z bloga
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 26
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 47
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 153
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36