Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 0
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 18
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 22
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 23
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Pierogi z serem o smaku rumowo anyżowym.
Bardzo smaczne anyżowe pierogi z serem i śmietaną :)Składniki na farsz:twaróg 25 dkg.troszkę cukru waniliowegołyżeczka cukru4-5 kropli olejku do ciast rumowegoWykonanie farszu:Twaróg i pozostałe składniki w miseczce dobrze mieszamy zgniatając widelcem na farsz odpowiedniej gęstości.Ciasto:1 szklanka mąki 45030 ml ciepłej wodyszczypta soliWykonanie:Przesiewamy mąkę,...
Przepisy z bloga
Kurze jajka usmażona na sadzone podane z ziemniakami i... ⇖ 51