Najnowsze przepisy
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 12
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 49
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 33
Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.
Wędzone wieprzowe podgardle metodą w garnku na zrębkach olcha/buk. Do wędzenia musimy wybrać ładne kawałki ze skórą. Uwędzone podgardle jest idealnym dodatkiem do bigosu, zupy fasolowej, grochowej lub po prostu do chleba.Surowiec:podgardle wieprzowe 1,9 kg.peklosól 20 gramPeklowanie:Peklowanie na sucho.Wykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 51
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 39
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 64
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 53
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 40
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 63