Najnowsze przepisy
Szybkie, proste i bardzo smaczne naleśniki z dodatkiem... ⇖ 18
Gelato z Czekoladowym Likierem Soplica (Ninja Creami... ⇖ 12
Zielone tajskie curry z bazylią to potrawa, która od... ⇖ 20
Klopsiki drobiowe w sosie kurkowym (rodzinny obiad, 35... ⇖ 20
Pyszne placuszki, przygotowane z dodatkiem świeżych malin... ⇖ 25
Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.

Wędzone wieprzowe podgardle metodą w garnku na zrębkach olcha/buk. Do wędzenia musimy wybrać ładne kawałki ze skórą. Uwędzone podgardle jest idealnym dodatkiem do bigosu, zupy fasolowej, grochowej lub po prostu do chleba.Surowiec:podgardle wieprzowe 1,9 kg.peklosól 20 gramPeklowanie:Peklowanie na sucho.Wykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 206
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 237
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 157
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 165
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1263
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 477
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 420
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 337
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 311
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 297
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 283
Chrupiąca, pikantna cukinia w zalewie curry to doskonała... ⇖ 210