Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2022/10/podgardle-wieprzowe-wedzone-metoda.html
Wędzone wieprzowe podgardle metodą w garnku na zrębkach olcha/buk. Do wędzenia musimy wybrać ładne kawałki ze skórą. Uwędzone podgardle jest idealnym dodatkiem do bigosu, zupy fasolowej, grochowej lub po prostu do chleba.Surowiec:podgardle wieprzowe 1,9 kg.peklosól 20 gramPeklowanie:Peklowanie na sucho.Wykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 17
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 315
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 217
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 229
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































