Przecier z kiszonych ogórków na zupę.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2024/06/przecier-z-kiszonych-ogorkow-na-zupe.html
Przecier z kiszonych ogórków na zupę, za pasteryzowany w słoikach na zimę.Składniki:kiszone ogórki 7 kg (domowego kiszenia)Wykonanie:Ukiszone ogórki trzemy na wiórki i wkładamy do wyparzonych słoików. Napełnione słoiki pasteryzujemy 30 minut. Za pasteryzowane słoiki studzimy i ostudzone wynosimy do piwnicy.Smacznego !!!
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 316
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 217
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 229
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































