Najnowsze przepisy
Tiramisù alla nocciola to orzechowa wersja klasycznego... ⇖ 2
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 17
Mam dla Was zbiór najlepszych przepisów na sałatki na... ⇖ 44
Jest taki pisarz SFLiu Cixin, który za pomocą swoich... ⇖ 27
Rogale z nadzieniem bakaliowym.
Bardzo smaczne rogale z dużą ilością migdałów i orzechów w nadzieniu, którego głównym składnikiem jest biały mak. :)Składniki na ciasto drożdżowo - francuskie (12 dużych rogali):3,5 szklanki mąki pszennej poznańskiej typ 5001 szklanka ciepłego mleka20 gram świeżych drożdży1 jajko16 gram cukru waniliowego3 łyżki cukruszczypta soli250 gram masłaSkładniki na...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 36
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 34
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 61
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 37
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 60
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165