Najnowsze przepisy
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 6
Mam dla Was zbiór najlepszych przepisów na sałatki na... ⇖ 41
Jest taki pisarz SFLiu Cixin, który za pomocą swoich... ⇖ 26
Składniki: pomidory dojrzałe 10 sztuk średnie, cebula... ⇖ 55
Rogale z nadzieniem makowym w polewie czekoladowej.
Rogaliki z francuskiego ciasta z pysznym nadzieniem z maku i bakalii w polewie czekoladowej, posypane migdałami i orzechami.Składniki:ciasto francuskie 2 opakowania250 gram makuolejek migdałowy do smakupół szklanki cukru trzcinowego50 gram blanszowanych migdałów50 gram orzechów włoskich4 łyżki kandyzowanej skórki pomarańczy200 ml śmietanki 30 %gorzka czekolada 100...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 36
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 34
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 61
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 37
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 60
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165