Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 15
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 8
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 24
Sajgonki wietnamskie.
Zrobienie sajgonek jest proste. W skład farszu może wchodzić mielone mięso wieprzowe, wołowe lub drobiowe, ale doskonałe są także w wersji wegetariańskiej. Robimy farsz jaki lubimy.Składniki:papier ryżowy 20 dag (26 arkuszy)mieszanka chińska mrożona 1 opakowaniemięso mielone 60 dag. (może być z drobiu, wieprzowe, wołowe)jajka 2 szt.ryż 10 dag. (1...
Przepisy z bloga
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 25
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 46
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 153
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36