Najnowsze przepisy
Lekka marynata do drobiu z grilla Jeżeli zależy nam na... ⇖ 24
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 51
Salceson wieprzowy z głowizny.
Bardzo smaczny salceson zrobiony z mięsa głowy wieprzowej inaczej pisząc, głowizny. Wyrobionym farszem możemy również napełnić słoiki i za pasteryzować. Będzie to głowizna w słoikach, również pyszna. Całkowita waga farszu po oddzieleniu mięs od kości wynosi - 3 kg.Surowiec:1 głowa wieprzowa (około 5 kg.)0,5 kg ścinki od schabuSolanka:według tabeli...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 44
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 68
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 55
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 43