Salceson z głowizny.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2023/09/salceson-z-gowizny.html
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrobiony w osłonkach termokurczliwych.Surowiec:głowa wieprzowa połowa0,5 kg ścinki od schabuPrzyprawy:liść laurowy 2 szt.ziele angielskie 6 szt.majeranek 1 łyżkasól do smakupieprz do smakukminek 1 łyżkaCałkowita waga farszu po oddzieleniu mięs od kości wynosi - 1 kg.Wykonanie:Wymytą, dobrze opłukaną...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 11
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 13
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 315
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 217
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 229
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 75
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 53









































