Najnowsze przepisy
Lekka marynata do drobiu z grilla Jeżeli zależy nam na... ⇖ 5
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 44
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 46
Salceson z głowizny.
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrobiony w osłonkach termokurczliwych.Surowiec:głowa wieprzowa połowa0,5 kg ścinki od schabuPrzyprawy:liść laurowy 2 szt.ziele angielskie 6 szt.majeranek 1 łyżkasól do smakupieprz do smakukminek 1 łyżkaCałkowita waga farszu po oddzieleniu mięs od kości wynosi - 1 kg.Wykonanie:Wymytą, dobrze opłukaną...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 44
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 68
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 55
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 43