Najnowsze przepisy
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 12
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 49
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 33
Schab bez kości wędzony.
Uwędzony schab bez kości, bardzo smaczny. Wędzony w garnku na zrębkach olcha/brzoza.Surowiec:schab bez kości, obrobiony z błon i narostów 2,3 kg.Solanka:1 litr wody12 dag peklosoliopcjonalnie 15 gram cukru.nastrzyk mięsa 280 ml solankiPrzyprawy do solanki:połamane liście laurowe 10-12 liściziele angielskie 20 ziarenczosnek pół główki (pokroić w kawałki, nie...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 51
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 39
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 64
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 53
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 40
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 63