Najnowsze przepisy
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 4
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 47
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 33
Schab bez kości z szynkowaru.
Kolejny schab środkowy zrobiony w szynkowarze, nacierany czosnkiem, papryką i pieprzem ziołowym. W smaku jest bardzo miękki, delikatny i co ważne, soczysty a to jest najważniejsze dla schabu.Składniki:schab bez kości, błon i przyrostów - 1,3 kgpieprz ziołowysucha czerwona paprykaPeklowanie:peklowana na mokro 4 dni, według tabeli DziadkaDodatki do solanki:liście lauroweziele...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 51
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 39
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 64
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 53
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 40
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 63