Najnowsze przepisy
Szybkie w przygotowaniu i niezwykle smaczne ciasto. Przepis... ⇖ 225
Te przepyszne ciasto z kremem i truskawkami to połączenie... ⇖ 249
Szybki i łatwy przepis na Biszkopt Szpinakowy który jest... ⇖ 76
Schab wieprzowy bez kości, wędzony w garnku.
Uwędzony wieprzowy schab bez kości. Wędzony metodą garnkową na zrębkach olcha/buk w temperaturze 50-60 stopni 2 godziny, plus podpiekanie w 80 stopniach Celsjusza 40 minut.Surowiec:schab wieprzowy bez kości 1 kgPeklowanie na mokro:ilość dni peklowania 4.Składniki solanki:woda 1 litrpeklosól 80 gramcukier 10 gramliść laurowy 8 szt.ziele angielskie 18 ziarenczosnek pół główki...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 52
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 72
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 56
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 47