Najnowsze przepisy
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 13
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 14
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 6
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 3
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 12
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 9
Schaby wieprzowe wędzone podpiekane.
Schaby wędzone metodą garnkową na zrębkach typu Borniak, olcha/buk.Surowiec:schab wieprzowy 1,7 kg.Peklowanie na mokro:Według tabeli Dziadkailość dni peklowania 5.Dodatek do solanki:liście laurowe, ziele angielskie i połowa główki czosnku.Wykonanie:Zalewę peklową robimy według tabeli Dziadka . Podczas peklowania, mięso codziennie przewracamy i masujemy. Po okresie...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 30
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 26
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 49
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 154
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 37