Najnowsze przepisy
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 17
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 31
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 20
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 37
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 28
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 27
Szakszuka po polsku.
Szakszuka jest to potrawa podawana w Izraelu, Tunezji na śniadanie, są to smażone jajka w sosie powstałym z pomidorów i papryki. Ja zamiast sera fety użyłam wędzony boczek, gdyż ma to być szakszuka po polsku, czyli bałagan na patelni i talerzu.Składniki:jajka kurze 2 szt.cebula 1 szt.pomidory 1 szt.koncentrat z papryczek habanero (domowy)papryka słodka mielona 1 łyżeczkaboczek...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 24
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 58
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 60
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52