Sztuka mięsa, ziemniaki i buraczki.

Duszone z cebulą plastry szynki, podane z ziemniakami i buraczkami.Składniki:plastry szynki 2 szt.wegeta do mięsa bez konserwantówziemniaki 8 szt.pieprz ziołowy do smakusól do smakuburaki 2 małecebula połowa małejWykonanie:Plastry szynki doprawiamy wegetą i pieprzem ziołowym. Tak przygotowane plastry szynki smażymy na gorącym tłuszczu na złoty kolor z obu stron, oraz do...
Najnowsze przepisy
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 4
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 5
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 16
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 13
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 16
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 11
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 300
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 201
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 206
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 761
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 299
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 248
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 184
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 178