Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 10
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 17
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 34
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 21
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 39
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 28
Terrina z jajkiem, serem i warzywami.
Smaczna przystawka podawana na zimno.Składniki na małą formę keksową:4 jajka (ugotowane na twardo)5-6 plasterków żółtego sera1 słoik 720 ml konserwowej marchewki z zielonym groszkiem i kukurydzą15 dkg polędwicy wędzonej, wieprzowej, pokrojonej w kostkę może być inna wędzonka lub szynkaprasowana250 ml śmietany 30-36%5-6 łyżeczek żelatyny200 ml bulionu...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 26
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 59
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 37
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 60
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52