Najnowsze przepisy
Biszkopt francuski maślanyLekki, wilgotny biszkopt prosty... ⇖ 6
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 26
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 15
Wędzone kawałki schabu.
Wędzone kawałki schabu metodą w garnku, na zrębkach olcha/buk. Idealna wędlina do kanapek.Surowiec:schab bez kości 1,2 kg (dwa kawałki po 60 dag każdy)Zalewa peklowa:peklosól 80 gcukier 10 gwoda 1 litrWykonanie solanki, peklowanie:Do litra zimnej wody dodajemy peklosól, cukier i mieszamy do rozpuszczenia. Zimną solanką zalewamy mięso w pojemniku. Mięso musi być całkowicie...
Przepisy z bloga
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 26
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 47
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 153
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36