Najnowsze przepisy
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 3
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 11
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 13
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 14
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 26
Wędzonka wieprzowa.
Efekt dzisiejszego wędzenia bardzo smacznej kolejnej wędzonki :) Wędzona metodą garnkową, na zrębkach olcha/buk, 3 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza, podpiekana w temperaturze 80 stopni Celsjusza.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,8 kgPeklowanie na mokro:Według tabeli Dziadka ilość dni peklowania 4.Składniki do...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 22
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 52
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 58
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52