Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 3
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 17
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 32
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 21
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 39
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 28
Wędzonka wieprzowa.
Pyszna wędzonka wieprzowa uwędzona metodą garnkową, 2 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza i 1 godzinę, w temperaturze 80 stopni Celsjusza (podpiekanie). Do wędzenia użyto zrębków olcha/buk.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości z tłuszczykiem 1,4 kgczosnek pół główkiliście laurowe 6ziele angielskie 10 ziarenpeklosól 80 gramcukier 15 gramwoda 600 mlPeklowanie na...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 25
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 58
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 60
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52