Najnowsze przepisy
Chcesz pozbyć się zbędnych kilogramów? Detoks sokowy to... ⇖ 17
Zapraszam Was serdecznie do mojego najnowszego wpisu na... ⇖ 16
Jakie desery w pucharkach z bitą śmietaną warto zrobić?... ⇖ 27
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 22
Wędzony boczek wieprzowy ze skórą.
Boczek wieprzowy ze skórą uwędzony w garnku na zrębkach olcha/buk.Surowiec:świeży boczek wieprzowy ze skórą 0,8 kgPeklowanie:peklosól 80 g/litr wodyWykonanie:Wymyte kawałki boczku osuszamy papierowymi ręczniczkami. Wyparzamy kamienny garnek. W garnku układamy kawałki boczku, zalewamy solanką zrobioną z litra zimnej wody i peklosoli. Garnek przykrywamy i wstawiamy do lodówki...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 50
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 38
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 62
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 50
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 38
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 62