Najnowsze przepisy
Chcesz pozbyć się zbędnych kilogramów? Detoks sokowy to... ⇖ 12
Zapraszam Was serdecznie do mojego najnowszego wpisu na... ⇖ 13
Jakie desery w pucharkach z bitą śmietaną warto zrobić?... ⇖ 23
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 20
U nas wypieki pod znakiem rabarbaru. Jest jeszcze kilka... ⇖ 35
Wędzony schab.
Pyszny wieprzowy schab, uwędzony metodą w garnku, 3 godziny w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza i 30 minut w temperaturze 80 stopni Celsjusza (podpiekanie). Do wędzenia użyto zrębków olcha/buk.Surowiec:Schab wieprzowy bez kości 1,4 kgczosnek pół główkiliście laurowe 6ziele angielskie 10 ziarenpeklosól 80 gramcukier 10 gramwoda 1000 mlPeklowanie na mokro, 5 dni:W 250 ml....
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 49
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 37
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 61
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 49
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 37
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 61