Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 10
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 62
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 45
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 65
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 61
Wieprzowy boczek wędzony.
Boczek wieprzowy ze skórą, uwędzony w garnku na zrębkach olchy. Idealny do kanapek, grochówki, fasolówki i bigosu.Surowiec:świeży boczek wieprzowy ze skórą 1,5 kgPeklowanie:peklosól 80 g/litr wodycukier 10 gWykonanie:Wymyte kawałki boczku osuszamy papierowymi ręczniczkami. W pojemniku układamy kawałki boczku, zalewamy solanką zrobioną z litra zimnej wody i peklosoli....
Przepisy z bloga
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 38
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 143
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 34
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 69