A la Kabanosy z papryką
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2020/12/a-la-kabanosy-z-papryka.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie na maszynce nr.8-łopatka 1 kl. 2 kg /10 mm-łopatka 2 kl. 2 kg /10 mm-podgardle 1 kg / 8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 18 g/kg-pieprz syczuański świeżo mielony 2g/kg-papryka kolorowa płatek osobiście dałem 6 g /kg -ale zdecydowanie można dać więcej nawet 10 g /kg-kminek 1g/kg-gałka muszkatołowa 1g/kg-ziele angielskie...
Najnowsze przepisy
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 6
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 13
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 19
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 33
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 27
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 13
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 26
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 215
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 191
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1447
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 198
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 248
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 262
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 276
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 448
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1715
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1021
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 683
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 597
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 573
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 541
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 450









































