Najnowsze przepisy
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 16
Tarta filo z kurkami to doskonały pomysł na smaczne danie... ⇖ 26
Wafelki Trzy Smaki to szybki i prosty deser bez pieczenia,... ⇖ 39
Kiełbasa swojska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 4 kg / szarpak-boczek 2,5 kg / 10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól lub sól warzona 18 g/kg-majeranek 2 g/kg-czosnek świeży 5g/kg zgnieciony w prasce i dodany do wody-woda 10%-pieprz czarny 4 g/kg-gorczyca biała i czarna po 2 g/kg-jelita wpWYKONANIEMięso kroimy w kostkę peklujemy lub solimy i zostawiamy na 2 dni w lodówce temp 4-6 stopni, Po tym czasie mięso mielimy, przyprawiamy dodajemy wodę z czosnkiem i dokładnie mieszamy do...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 81
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 861
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 95
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 154
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 169
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 146
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 263
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 180
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 141
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 303
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1737
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 874
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 833
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 561
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 475
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 452