Aromatyczny boczek Sous Vide
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/08/aromatyczny-boczek-sous-vide.html
SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 19 g/kg-jalowiec mielony 2 g/kg-chili grys 1 g/kg-pieprz czarny grubo mielony 1 g/kg-czosnek zgnieciony 2-3 zabki-cyrkulator-worki prozniowe-naczynie do parzeniaWYKONANIEPlat boczku kroimy po dlugosci, peklujemy, przyprawiamy ze wszystkich stron i skladamy tak aby skora byla w srodku i na zewnatrz. Pakujemy prozniowo na ...
Najnowsze przepisy
Pierogi z kapustą i grzybami to taki klasyk, którego nie... ⇖ 7
W prostocie siła!Klasyk w odcukrzonym wydaniuUprzejmie... ⇖ 16
Uwielbiam te pierniczki bez cukru! Są delikatne i kruche,... ⇖ 13
Witam Kochani! Kotlety z fileta są smaczne, ale mogą być... ⇖ 16
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 11
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 22
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 18
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 173
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 181
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1361
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 190
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 257
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 270
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 431
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 371
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 279
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 252
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 225
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 180
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 164
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 108
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 73









































