Aromatyczny boczek Sous Vide
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/08/aromatyczny-boczek-sous-vide.html
SUROWIEC-1,5 kg boczku ze skora b/kPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 19 g/kg-jalowiec mielony 2 g/kg-chili grys 1 g/kg-pieprz czarny grubo mielony 1 g/kg-czosnek zgnieciony 2-3 zabki-cyrkulator-worki prozniowe-naczynie do parzeniaWYKONANIEPlat boczku kroimy po dlugosci, peklujemy, przyprawiamy ze wszystkich stron i skladamy tak aby skora byla w srodku i na zewnatrz. Pakujemy prozniowo na ...
Najnowsze przepisy
Kurczak z ryżem – klasyczny, codzienny obiad, który dla... ⇖ 12
Zachwycające eklerki domoweDziś miałam ogromną ochotę... ⇖ 16
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 14
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 14
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 14
Rumiane placki z gotowanych ziemniaków zawsze kojarzą mi... ⇖ 23
Pieczone pierożki z piekarnika z duża ilością farszu to... ⇖ 144
Przepyszny bezglutenowy chlebek na słodko bazuje na... ⇖ 20
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 152
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 172
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1342
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 181
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 236
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 248
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 261
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 419
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1030
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 839
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 822
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 743
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 448
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 362
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 343








































