Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 22
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 60
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 44
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 10
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 33
Baci di dama
Włoskie migdałowo-czekoladowe kruche ciasteczka tzw. całuski damy , które pochodzą z Piemontu. Zamiast migdałów można użyć również orzechów laskowych. Ciasteczka przechowujemy w szczelnym pojemniku przez maksymalnie tydzień.Składniki na około 25 ciasteczek:150 g mielonych migdałów lub mąki migdałowej150 g mąki pszennej150 g masła100 g cukuszczypta solido...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 348
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 383
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 375
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 452