Najnowsze przepisy
Brokuły i ser feta, to zawsze dobre połączenie. Jeśli... ⇖ 12
Jeśli szukasz prostego, ale wyjątkowego przepisu na lato... ⇖ 14
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 116
Bagietka, autoliza, zakwas żytni razowy

Bagietka dla tych, ktorzy nie lubia wyrabiac ciasta, ale sa za to cierpliwi. Calosc, lacznie z wypiekiem, zajmuje okolo 40 godzin, w tym 12 godzinna autoliza i 24 godzinna zimna fermentacja. Samej rea...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 944
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1167
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 943
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 809
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 829
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 801
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 1152
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 828
Kilka dni temu odkrylem zagubione na polce opakowanie... ⇖ 930
Choc pieke chleb albo bulki prawie co tydzien, dawno nie... ⇖ 866
16 pazdziernika to Światowy Dzien Chleba, ustanowiony... ⇖ 844
Przepisy na czasie
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 116
Przepis na sernik na ciasteczkowym spodzie z musem... ⇖ 60
Składniki: papryka 4 sztuki średnie, olej rzepakowy 12... ⇖ 57