Chleb razowy żytni 80%
Źródło: http://grahamka.blogspot.com/2012/10/razowy-80-zytn.html
Zaczyn 325 g:2 lyzki zakwasu zytniego125 g maki zytniej razowej150 g wodyCalosc zagniec i pozostaw do przefermentowania przez 14-16 godzin.Zaparka 200 g:100 g maki zytniej razowej grubo mielone...
Najnowsze przepisy
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 16
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 17
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 18
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 22
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 19
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 1000
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1213
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 990
Inspiracja byl przepis znaleziony na hiszpanskim blogu Las... ⇖ 593
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub... ⇖ 2147
Bardzo popularny w Japonii chlebek w stylu mlecznym... ⇖ 7267
Chleb z udzialem 70% maki zytniej na 3-fazowym ciescie... ⇖ 784
Nie da sie ukryc, ze chlebki na bazie startera Tang Zhong... ⇖ 619
Skoro powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Skoro zrobilo... ⇖ 554
Pieczywo na starterze Tang Zhong robi sie bardzo szybko i... ⇖ 644
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 745
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 608
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 303
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 286
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 278









































