Najnowsze przepisy
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 0
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 11
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 128
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 39
Chleb razowy żytni 80%
Zaczyn 325 g:2 lyzki zakwasu zytniego125 g maki zytniej razowej150 g wodyCalosc zagniec i pozostaw do przefermentowania przez 14-16 godzin.Zaparka 200 g:100 g maki zytniej razowej grubo mielone...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 739
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 950
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 732
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 620
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 613
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 615
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 911
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 619