Tang Zhong (Water Roux)
Źródło: http://grahamka.blogspot.com/2012/11/starter-tang-zhong-water-roux.html
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub tlumaczony bezposrednio na roux de agua. Jest to metoda, czy tez technika przygotowywania chleba, ktora wywodzi sie z dawnej Japonii i ostatnio ...
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 14
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 20
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 28
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 31
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 991
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1209
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 985
Inspiracja byl przepis znaleziony na hiszpanskim blogu Las... ⇖ 588
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub... ⇖ 2138
Bardzo popularny w Japonii chlebek w stylu mlecznym... ⇖ 7251
Chleb z udzialem 70% maki zytniej na 3-fazowym ciescie... ⇖ 780
Nie da sie ukryc, ze chlebki na bazie startera Tang Zhong... ⇖ 613
Skoro powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Skoro zrobilo... ⇖ 543
Pieczywo na starterze Tang Zhong robi sie bardzo szybko i... ⇖ 637
Przepisy na czasie
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 31
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 28
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 20
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 14



























