Najnowsze przepisy
Te ślimaczki drożdżowe z dodatkiem aromatycznego pesto... ⇖ 3
Pyszna surówka z rzodkiewki i ogórka – hit na talerzu!... ⇖ 11
Filet z kurczaka z cheddarem i boczkiem to prawdziwa uczta... ⇖ 17
Dziś coś dla tych, którzy mają ochotę na rybę w nieco... ⇖ 10
Wspaniałe kremowe ciasto z królującymi już wszędzie... ⇖ 17
Bardzo smaczna domowa wędlina z lekkim posmakiem piwa.... ⇖ 10
Ma Jiang Mian Chińska klasyka w wersji fit – moja wersja... ⇖ 22
Tang Zhong (Water Roux)

Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub tlumaczony bezposrednio na roux de agua. Jest to metoda, czy tez technika przygotowywania chleba, ktora wywodzi sie z dawnej Japonii i ostatnio ...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 926
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1148
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 923
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 789
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 798
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 783
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 1118
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 804
Kilka dni temu odkrylem zagubione na polce opakowanie... ⇖ 896
Choc pieke chleb albo bulki prawie co tydzien, dawno nie... ⇖ 843
16 pazdziernika to Światowy Dzien Chleba, ustanowiony... ⇖ 822
Przepisy na czasie
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 714
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 410
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 383
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 332
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 315
Placki z młodej kapusty to rewelacyjny pomysł na obiad... ⇖ 174
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 166
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 156
Wprowadzenie do Mini Bagietkowych Zapiekanek Co to są Mini... ⇖ 144