Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 26
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 15
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 31
Tang Zhong (Water Roux)
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub tlumaczony bezposrednio na roux de agua. Jest to metoda, czy tez technika przygotowywania chleba, ktora wywodzi sie z dawnej Japonii i ostatnio ...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 740
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 952
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 735
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 620
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 614
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 617
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 913
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 622