Mamy 222355 przepisów na 629 blogach.

Wyświetlono: 606 razy

Baleron parzony

Baleron parzony

SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 20-22 g/kg-katnica wolowa-sznurek wedzarniczy-worki prozniowe-pakowarka prozniowa-cyrkulatorSous Vide-duzy garnek lub lodowka turystyczna do parzeniaWYKONANIEKupiona karkowke pluczemy pod biezaca woda. Wycieramy do sucha...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Szparagi białe przepis

Szparagi białe przepis

Prosty w przygotowaniu, sprawdzony przepis na... ⇖ 4

Paluchy czosnkowe.

Paluchy czosnkowe.

Paluchy czosnkowe to świetna przekąska. Dobrze... ⇖ 12

Serniczki w słoiczkach

Serniczki w słoiczkach

Serniczki w słoiczkach – deser na zimno... ⇖ 17

Jogurtowe ciasto z...

Jogurtowe ciasto z...

Od dłuższego czasu marzyłam o takim właśnie... ⇖ 23

Pierś z kurczaka...

Pierś z kurczaka...

Pyszne danie z piekarnika, które powinno... ⇖ 14

Czarci tort Nigelli

Czarci tort Nigelli

Jeśli macie w rodzinie wielbicieli czekolady a... ⇖ 11

Naleśniki kefirowe

Naleśniki kefirowe

Na śniadanie, na słodki obiad, na kolację czy... ⇖ 10

Kiełbasa chuda...

Kiełbasa chuda...

Bardzo smaczna, soczysta kiełbasa wieprzowa... ⇖ 18

Puszyste racuchy...

Puszyste racuchy...

 Puszyste racuchy drożdżowe z bananem i... ⇖ 21

Sernik z masłem...

Sernik z masłem...

Serniki to moje ulubione ciasta. Ten przepis... ⇖ 35

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM