Mamy 229889 przepisów na 583 blogach.

Wyświetlono: 866 razy

Baleron parzony

Baleron parzony

SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 20-22 g/kg-katnica wolowa-sznurek wedzarniczy-worki prozniowe-pakowarka prozniowa-cyrkulatorSous Vide-duzy garnek lub lodowka turystyczna do parzeniaWYKONANIEKupiona karkowke pluczemy pod biezaca woda. Wycieramy do sucha...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Wiśniowa fantazja

Wiśniowa fantazja

To jedno z lepszych ciast jakie ostatnio jadłam.... ⇖ 5

Gnocchi alla sorrentina....

Gnocchi alla sorrentina....

Przepis na gnocchi alla sorrentina. W końcu jest... ⇖ 2

Ekspresowy sernik –...

Ekspresowy sernik –...

Ekspresowy sernik – zmiksuj i do piekarnika... ⇖ 7

,,Ciasto wiosenne...

,,Ciasto wiosenne...

Jeżeli chcecie zaskoczyć bliskich podczas tych... ⇖ 17

Pieczeń/pasztet z...

Pieczeń/pasztet z...

Ostatnio dość często rzucały mi się w oczy... ⇖ 4

Ciasta na Wielkanoc –...

Ciasta na Wielkanoc –...

Szukasz przepisu na pyszne ciasto, które... ⇖ 42

Smardze z tymiankiem

Smardze z tymiankiem

Nowe bloki w mieście zbudowali, a nowe osiedle... ⇖ 5

Babka jak keks

Babka jak keks

Babka jak keks Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 19

Roladki z tortilli

Roladki z tortilli

Roladki z tortilli, czyli ekspresowa przekąska... ⇖ 42

Deser Mimoza

Deser Mimoza

Witam serdecznie na blogu, po tak długiej... ⇖ 7

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM