Baleron parzony
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/03/baleron-parzony.html
SUROWIEC-karkowka 2,5-3 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 20-22 g/kg-katnica wolowa-sznurek wedzarniczy-worki prozniowe-pakowarka prozniowa-cyrkulatorSous Vide-duzy garnek lub lodowka turystyczna do parzeniaWYKONANIEKupiona karkowke pluczemy pod biezaca woda. Wycieramy do sucha recznikiem papierowym i peklujemy metoda na sucho zalecana dawka peklosoli. Wkladamy do worka proznioweg...
Najnowsze przepisy
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 10
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 13
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 18
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 15
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 22
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 16
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 24
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 247
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 197
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1468
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 206
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 257
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 276
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 290
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 476
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3455
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2258
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1623
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 896
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 811
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 809
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 762
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 754









































