Blok dwukolorowy
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/11/blok-dwukolorowy.html
Wykonanie zony KasiSKŁADNIKI:Biala czesc:-250 g margaryny Kasi-500 g mleka w proszku-125 ml wody-400 g cukru-herbatniki ciemne 30-40 sztBrazowa czesc:-250 g margaryny Kasi-500 g mleka w proszku-125 ml wody-400 g cukru-6 lyzek kakao-herbatniki jasne okolo 30-40 sztDodatki :-rodzynki-suszona zurawina-orzechy nerkowca-orzechy laskowe-orzechy ziemne-orzechy wloskie-pestki z dy...
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 9
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 89
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 22
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 22
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 18
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 26
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 180
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 182
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1411
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 190
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 258
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 272
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 433
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 425
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 401
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 323
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 320
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 276
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 207
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 187
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 162
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 151
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 138









































