Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do faszerowanych jajek Co to są faszerowane... ⇖ 8
Uwielbiam ciasta z delikatną nutą kawy i dodatkiem... ⇖ 17
Muszę przyznać, że nigdy nie byłam fanem serników na... ⇖ 12
Frytki, szparagi i sadzone jajko – comfort food z twistem... ⇖ 20
Najlepszy dressing jogurtowy jaki do tej pory miałam... ⇖ 23
Boczek gotowany

Przepis1. Na poczatek boczek myjemy i peklujemy zgodnie z tabela peklowaniawww.wedlinydomowe.pl/roboczy/tabelapeklowania.htm lub 80-90 gram soli lub peklo soli na jeden litr wody(boczek robimy oczywis...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 59
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 640
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 130
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 148
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 132
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 201
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 155
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 120
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 281
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 147
Przepisy na czasie
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 784
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 475
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 466
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 361
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 351
Placki z młodej kapusty to rewelacyjny pomysł na obiad... ⇖ 196
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 193
Gotowi na tropikalną przygodę w kuchni? Zapraszam na... ⇖ 183
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 176