Boczek rolowany- parzony cyrkulatorem
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/12/boczek-rolowany-parzony-cyrkulatorem.html
SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej cienkiPRZYPRAWY-peklosol 17 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-jalowiec mielony 2 g/kg-kozieradka 1 g/kg-czosnek 3 zabkiWYKONANIEPlat boczku docinamy doprostokata i pozbawiamy go skory. Dobrze jest obie strony boczku oklepac troche tluczkiem do schabowych aby mialy warstewke miesa ktora sie klei. Ja tego nie zrobilem i widac male dziurki . Teraz peklu...
Najnowsze przepisy
Odchudzanie jest dla Ciebie synonimem męki i czasu, który... ⇖ 4
19.11.2025 Magda Czasem mamy ochotę na coś w klimacie... ⇖ 2
Sałatka pieczarkowa z żółtym serem – szybka, kremowa... ⇖ 7
Jeśli jest jeden smak, który kojarzy mi się z chłodnymi... ⇖ 12
Miękkie, zielone kopytka ze szpinakiem. Szybki domowy... ⇖ 15
Donaty dyniowe Jesień przynosi ze sobą, coś, czego nie... ⇖ 18
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 12
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 152
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 172
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1340
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 178
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 236
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 248
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 261
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 418
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 291
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1011
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 816
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 787
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 709
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 425
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 345
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 328









































