Najnowsze przepisy
Wpływ diety na naszą zdolność do koncentracji i funkcji... ⇖ 11
100 g kaszy gryczanej białej200 g kapusty białej150 g... ⇖ 12
Przekąska w zaledwie 20 minut, która zaspokoi na długo... ⇖ 21
Sałatka z jajkiem i cebulką marynowaną to uniwersalna... ⇖ 31
Syrop z pokrzywy z miodem gryczanym to doskonała receptura... ⇖ 15
Artykuł sponsorowany Majonez domowy to prawdziwy król... ⇖ 24
Boczek rolowany- parzony cyrkulatorem

SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej cienkiPRZYPRAWY-peklosol 17 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-jalowiec mielony 2 g/kg-kozieradka 1 g/kg-czosnek 3 zabkiWYKONANIEPlat boczku docinamy doprostokata i pozbawiamy go skory. Dobrze jest obie strony boczku oklepac troche tluczkiem do schabowych aby mialy warstewke miesa ktora sie klei. Ja tego nie zrobilem i widac male dziurki . Teraz peklu...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 48
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 93
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 100
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 133
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 109
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 86
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 233
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 121
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 148
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3391
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1837
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1254
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1250
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1138
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 965
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 788
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 743
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 632
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 623