Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 37
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 81
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 57
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 14
Boczek rolowany- parzony cyrkulatorem
SUROWIEC-boczek bez skory 1,5 kg /najlepiej cienkiPRZYPRAWY-peklosol 17 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-jalowiec mielony 2 g/kg-kozieradka 1 g/kg-czosnek 3 zabkiWYKONANIEPlat boczku docinamy doprostokata i pozbawiamy go skory. Dobrze jest obie strony boczku oklepac troche tluczkiem do schabowych aby mialy warstewke miesa ktora sie klei. Ja tego nie zrobilem i widac male dziurki . Teraz peklu...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 77
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90