Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Zupa Toscana recipe Co to jest Zupa... ⇖ 14
Wprowadzenie do Smash Burger with Tortilla Co to jest Smash... ⇖ 11
Wprowadzenie do Mini Hamburger Bułeczek Co to są Mini... ⇖ 9
Wprowadzenie do Ciasto Góralskie przepis Ciasto Góralskie... ⇖ 10
Wprowadzenie do Kremowego deseru z twarogu Kremowy deser z... ⇖ 17
Wprowadzenie do Diabetologiczna zapiekanka przepis Dlaczego... ⇖ 9
Czym jest odszkodowanie komunikacyjne? Odszkodowanie... ⇖ 11
Dna moczanowa, znana również jako podagra, to schorzenie,... ⇖ 19
Boczek wędzony surowy

Surowiec-2 kg boczku chudegoPrzyprawy i materialy pomocnicze-peklosol 19-20 g/kg-sznurek wedzarniczy-folia spozywcza do zapakowania lub pakowarka prozniowa ewentualnie jakis pojemnikWykonanieKupione m...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 50
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 96
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 103
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 140
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 110
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 89
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 249
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 122
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 149
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3479
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1875
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1297
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1281
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1235
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 1001
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 818
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 783
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 671
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 663