Najnowsze przepisy
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 25
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 23
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 42
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 50
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 37
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 88
Boczek z próżni surowy
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy tym lepiejPRZYPRAWY:-peklosol 22 g/kg-kozieradka 1g/kg-jalowiec mielony 1g/kg-czosnek swiezy w plasterkach ilosc wedlug uznaniaWYKONANIEBoczek nacieramy wszystkimi przyprawami kroimy czosnek w cieniutkie plasterki i ukladamy na boczku. Pakujemy prozniowo. Czas 5 miesiecy po 1-2 tygodniach w zaleznosci kto jak lubi czosnek wyjmujemy boczek...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86