Najnowsze przepisy
Rośliny strączkowe, takie jak fasola, ciecierzyca czy... ⇖ 3
Wprowadzenie do Tortilli z Cukinią Co to jest tortilla z... ⇖ 8
Wprowadzenie do Krokiety z tortilli Co to są Krokiety z... ⇖ 7
Wprowadzenie do przepisu na Makaron z krewetkami i cukinią... ⇖ 14
Wprowadzenie do przepisu na filety z kurczaka po włosku... ⇖ 13
Wprowadzenie do Zupy Pomidorowej przepis Historia Zupy... ⇖ 12
Boczek z próżni surowy

SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy tym lepiejPRZYPRAWY:-peklosol 22 g/kg-kozieradka 1g/kg-jalowiec mielony 1g/kg-czosnek swiezy w plasterkach ilosc wedlug uznaniaWYKONANIEBoczek nacieramy wszystkimi przyprawami kroimy czosnek w cieniutkie plasterki i ukladamy na boczku. Pakujemy prozniowo. Czas 5 miesiecy po 1-2 tygodniach w zaleznosci kto jak lubi czosnek wyjmujemy boczek...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 11
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 194
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 52
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 101
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 110
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 144
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 118
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 93
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 255
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 126
Przepisy na czasie
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 194
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 188
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 163
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 128
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 98
Prosty przepis na kapustkę na ciepło do obiadu, taka... ⇖ 65