Najnowsze przepisy
Najłatwiejsza Tarta sernikowa z owocami, która łączy... ⇖ 5
Oto ranking na najlepsze ciasta na Święta 2024! To 15... ⇖ 200
Pierwsze skojarzenia z Amiszami, to konne bryczki w kraju,... ⇖ 30
Wprowadzenie do przepisu na Chrupiący kurczak w kremowym... ⇖ 53
Pyszne ciasteczka, takie małe mini makowce. Mięciutkie,... ⇖ 21
Boczek z próżni surowy
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy tym lepiejPRZYPRAWY:-peklosol 22 g/kg -kozieradka 1 g/kg -jalowiec mielony 1 g/kg -czosnek swiezy w plasterkach ilosc wedlug uznaniaWYKONANIEBoczek nacieramy wszystkimi przyprawami kroimy czosnek w cieniutkie plasterki i ukladamy na boczku. Pakujemy prozniowo. Czas 5 miesiecy w temperaturze 4-6 stopni po 1-2 tygodniach w zaleznosci ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 72
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 105
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 88
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 82
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 74
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 110
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 518
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3476
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3437
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2234
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1092
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 828
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 790
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 762